13 Ocak 2016 Çarşamba

Pastel Daylong Lıplocolor Kıssproof


Size en sevdiğim rujlarımdan biri Pastel Daylong Lıplocolor Kıssproof  dan bahsetmek istiyorum.
Bu ürünle kalıcı bir ruj ararken tanıştım ve etkisinin bu kadar olacağını düşünmüyordum .Arkadaşım Neşe ile birlikte aldık.Pastel'in bu ürününe gerçek anlamda bayıldım. Eminim  ki sürekli rujunuzu tazelemek zorunda kalmaktan sizlerde bıkmışsınızdır. Ancak pastelin bu ürünü uzun süre kalıcı olmasıyla sizi bu zahmetten tamamen kurtarıyor.



Aplikatörü sayesinde çok kolay bir sürüme sahip.İlk sürdüğünüzde sıvı gibi gözükse de bir kaç saniye içinde kuruyarak mat bir görüntü ortaya çıkıyor ve uzun süre uçup, dağılıp  kaybolmayan bir yapıya sahip.Yani yeme içme ile silinmiyor sadece dudağın iç kısmı diğer bölgelere göre biraz daha erken siliniyor.Açık renklerinde  belirli bir zaman sonra pütür pütür oluyor bu durumda tazeleme yapabilirsiniz.



Bendeki numarası 11 bu simli ve mat bir yapıya sahip kuruduktan sonra bir ton daha koyu oluyor ve pütürlenme olmuyor.Diğeri ise 9 numara koyu kırmızı renge sahip daha mat bir yapıda ancak belirli bir süre sonunda pütürlenme gözleniyor.

Günlük makyaj da özellikle işe giderken  gününüzü kolaylaştıracak bir ürün bütün gün kalıcılık sağlayarak daima hoş bir görünüm halinde olmazını sağlayacaktır. Dudak kuruluğundan rahatsız olanlar için uygulamadan önce lip balm kullanmanızı tavsiye ederim.



Ürünün fiyatı 18 lira mat rujları seviyorsanız ve günlük makyajınızda kullanıyorsanız bu ürünü kaçırmayın derim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder