12 Ocak 2016 Salı

pastel moon light highlighter






Yerli markalarımızdan biri olan PASTEL'İN ürünlerini severek kullanan biri olarak Pastel Moonlight Highlighter Aydınlatıcı ya kayıtsız kalamadım.İlk bakıldığında oje olduğunu zannedebilirsiniz ki kapağını açtığınızda fırçası da tam bir oje tasarımında.Fırçalı olmasına rağmen çok akışkan bir ürün değil.



Toz pembe bir renge sahip ancak uyguladığınızda inci gibi simli bir görüntü bırakıyor.Uygulaması çok pratik olan bu ürünü elmacık kemikleri,göz pınarları ve kaş altlarına uyguladığınızda taze ve ışıl ışıl bir görüntüye sahip olacaksınız.Uygulama olarak ıslak sünger  ve ya fırçayla uygulamanızı tavsiye ederim.Çünkü elinizle uyguladığınızda simlerden arınmanız zor olacaktır.:D



Simden hoşlanmayanların çok fazla ilgisini çekmeyebilir ancak çok fazla sürmeden güzel bir görüntü elde edebilirsiniz bence..

Ürün çok fazla kalıcı olmasa da dağılma yapmıyor ve küçük bir boyuta sahip olması sebebiyle yanınızda taşıyarak tazeleme yapabilirsiniz.

Fiyat olarak 11.5 tl civarı makul bir fiyata sahip. Tüm gratis ve wansons mağazalarında ve diğer kozmetikçilerde kolaylıkla bulabilirsiniz.

1 yorum: