12 Mart 2016 Cumartesi

Mediwell Dudak Bakım Kremi - Lip Care

Bu güzel Cumartesi gününden herkese merhaba :) 
Bugün Bir Mutluluk Atölyesi  ile ortak bir çalışma yapmaya karar verdik ve sizlere çok beğendiğimiz Mediwell Dudak Bakım Kremleri hakkında biraz bilgi verelim istedik. 
Şanlı İlaç firmasına ait olan Mediwell son günlerde adından sıkça söz ettirmeye başladı. Kısaca bahsetmem gerekirse 1948 yılında " ŞANLI LABORATUARI" ismi ile Eczacı Seyit D. ŞANLI ve Dr. Mustafa S. ŞANLI tarafından İzmir'de kurulmuştur. 1951 yılında Kollektif Şirket, 1981 yılında Anonim Şirket'e dönüşerek " ŞANLI İLAÇ SANAYİ A.Ş. " ünvanını almıştır. Genellikle Şanlı markası adı altında ilaç üretimi yapan firma, Mediwell markası ile de kozmetik sektörüne de adım atmış bulunuyor. 

Neşe ile yapmış olduğumuz sohbet sırasında dudak kremlerimizi karşılaştırdığımızda  en etkili ve favori olan markanın Mediwell olduğu dikkatimizi çekti. Tabi, bu bizim görüşümüz... Çünkü kokusu, yapısı ve içeriğinde bulunan shea yağı ve E vitamini sayesinde sadece dudaklarınızdaki çatlaklardan değil dirsekleriniz de bulunan kabuklanmalar veya vücudunuzun herhangi bir yerinde bulunan kurumalardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz.
Tamamen bitkisel oluşu sayesinde hassas ciltlerinizde bile güvenle kullanabilirsiniz. Ürün set halinde 4 adet bakım kreminden oluşmaktadır. Her birinin ayrı bir meyve kokusu bulunmakla birlikte bizim favorimiz Tutti Frutti. ;) Bu yoğun ve hoş koku sizi rahatsız etmemekle birlikte yeme isteği bile oluşturabilir. :) Diğerleri ise kavun, çilek ve muzdan oluşmaktadır. 


Renksiz bir yapısı olduğu için dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek dez avantajı parmakla sürülüyor olması. Mat ve dudakları kurutan rujları sürmeden önce dudaklarınıza Mediwell Dudak Bakım Kremi uygulamanız hem sürüş kolaylığı hem de dudakların çatlamaması adına faydalı olacaktır. Bizden söylemesi. ;)  

Sevgiler :)

Pınar Balcı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder